22 de setembre de 2020 22/9/20

Els Jardins de Vivers, escenari de l’espectacle de Leiva, amb les entrades anticipades exhaurides

Els Jardins de Vivers, escenari de l’espectacle de Leiva, amb les entrades anticipades exhaurides - (foto 1)
  • El concert se celebrarà demà divendres, 12 de juliol

El cantant i guitarrista Leiva actuarà en els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València demà divendres, 12 de juliol. El madrileny arribarà al Cap i Casal per a presentar el seu quart àlbum d’estudi en solitari, Nuclear, publicat el passat mes de març. Les localitats per a gaudir d’este espectacle es van esgotar tres setmanes després de fer-se públic el cartell del festival. Tanmateix, demà, a partir de les 18.30 hores, es posarà a la venda un nombre limitat de tiquets que es despatxaran per estricte orde d’arribada a les taquilles. Cada persona podrà adquirir un màxim de quatre entrades.

Amb este concert, el cantant torna als Jardins del Real, on va actuar el 2017. Demà, les portes d’este recinte s’obriran a les 19.30 i l’horari previst per a l’inici de l’actuació són les 22.00 hores.

El vocalista i la Leiband, nom amb què va ser batejada la formació de directe del madrileny, compartirà amb el públic de València el seu nou repertori amb el single «No te preocupes por mí» i temes com «Lobos», «Como si fueras a morir mañana» o «Godzilla», amb la col·laboració de Bunbury i Ximena Sariñana.

Durant esta gira l’artista ja ha passat per localitats com la Corunya, Múrcia, Albacete, Saragossa, Barcelona (amb doblet al Sant Jordi Club), Mallorca, Sevilla, Bilbao o Madrid (amb doblet al WiZink Center). Després de fer parada a la capital del Túria, la gira Nuclear visitarà diversos punts de l’Estat i, pròximament, es traslladarà a Uruguai, l’Argentina i Mèxic.

Els Concerts de Vivers, iniciativa de l’Ajuntament de València amb la col·laboració de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) i el patrocini d’Amstel, es prolongaran fins al 25 de juliol. Totes les localitats es poden adquirir a través de la pàgina web oficial www.concertsdevivers.com.

Pujar