elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Isabel Esplugues: "M'agraden molt les falles i, sobretot, l'Ofrena i la Presentació"

Entrevista amb Isabel Esplugues Balaguer, candidata a Fallera Major Infantil de València 2022
Entrevista amb Isabel Esplugues Balaguer, candidata a Fallera Major Infantil de València 2022
  • Entrevista amb la candidata a Fallera Major Infantil de València 2022 i fallera de la comissió Pobla de Duc - Benipeixcar

MÉS FOTOS
Isabel Esplugues: "M'agraden molt les falles i, sobretot, l'Ofrena i la Presentació" - (foto 2)
Isabel Esplugues: "M'agraden molt les falles i, sobretot, l'Ofrena i la Presentació" - (foto 3)
Isabel Esplugues: "M'agraden molt les falles i, sobretot, l'Ofrena i la Presentació" - (foto 4)

Elperiodic.com continua amb les entrevistes a les candidates a Fallera Major Infantil de València 2022 i en aquesta ocasió ens anem fins al sector Saïdia, concretament fins a la Falla Pobla de Duc - Benipeixcar, perquè d'ací ve Isabel Esplugues Balaguer, candidata a representar als xiquets valencians en les pròximes falles.

Isabel té deu anys, estudia cinquè de primària i li agraden molt les falles. Recordarà tota la vida el moment en què va sonar el seu nom a Fonteta: "Pensava que no anava a ixir i quan vaig escoltar el meu nom vaig ixir emocionada i m'ho vaig passar super bé".

Les falles de setembre van ser diferents tot i que això no va evitar ques'ho passara d'allò més bé: "M'ho vaig passar super bé amb els meus amics, fent playbacks, concursos de cuina, sopars ....", I sobre els actes, si ha d'escollir un, es queda amb l'Ofrena i la Presentació.

Li agradaria ser Fallera Major de València perquè li encanta la festa, es vestiria de fallera cada dia i sap parlar valencià.

Pujar