10 d’agost de 2020 10/8/20

Investiguen una agressió amb arma de foc en ple carrer de València

Investiguen una agressió amb arma de foc en ple carrer de València - (foto 1)
  • Un home ha resultat ferit després de rebre un tret a la cama

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de València, es troba investigant un succés ocorregut en la vesprada d'ahir a la ciutat de València. Concretament, els fets que s'investiguen van tindre lloc en la plaça *Regino Mes de la capital on un home va rebre un tret en una de les seues cames.

Segons confirmen fonts de la investigació a elperiodic.com, tot hauria tingut lloc sobre les 18.50 hores del dilluns moment en el qual la víctima hauria sigut acorralada per un grup de persones que li van propinar un tret en una de les seues cames. De moment, es desconeix la causa de la baralla i no hi ha detinguts.

Després de rebre l'avís del que estava ocorrent, diverses unitats de policia es van personar en el lloc trobant-se a un home - d'origen espanyol i de 48 anys d'edat - assegut en la vorera amb un torniquet a la seua cama i un rastre de sang al seu voltant.

Al lloc dels fets, també va acudir una unitat del SAMU qui va assistir a la víctima amb una ferida de bala a la cama. L'equip mèdic va assistir a l'home ferit i després d'això li va traslladar a un centre hospitalari en ambulància de suport vital avançat.

En aquests moments, la investigació continua oberta i no hi ha cap persona detinguda.

Pujar