23 de juliol de 2019 23/7/19

Cs instal·la una macro carpa en el centre de València per a explicar el seu projecte a la ciutadania

Cs instal·la una macro carpa en el centre de València per a explicar el seu projecte a la ciutadania - (foto 1)
MÉS FOTOS
Cs instal·la una macro carpa en el centre de València per a explicar el seu projecte a la ciutadania - (foto 2)

Ciutadans (Cs) en la Comunitat Valenciana ha instal·lat una macro carpa en ple centre de la ciutat de València, concretament en la Plaça de la Verge, per a explicar el seu projecte a tots els valencians que vulguen acostar-se fins ella. El candidat de Cs a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Toni Cantó, ha inaugurat la instal·lació acompanyat per la presidenta del Parlament d'Andalusia i diputada de Cs en la Cambra, Marta Bosquet, la candidata al Congrés per València, María Muñoz, i altres candidats autonòmics, i ha destacat que “el projecte de Cs per a la Comunitat Valenciana passa precisament per una solució a l'andalusa liderada per Cs, per a millorar la vida dels valencians, baixar impostos, eliminar quiosquets i endollats i augmentar la qualitat educativa”. 

“Comptar amb Bosquet a València és una oportunitat fantàstica per a explicar-li al president de les Corts, Enric Morera, com cal gestionar una institució tan important com un parlament autonòmic de manera neutral”, ha assenyalat Cantó. 

“Si a Andalusia hem aconseguit tirar a un Govern socialista després de quasi 40 anys i a Catalunya guanyem als nacionalistes, sens dubte Cs també ho aconseguirà en la Comunitat Valenciana, amb Toni Cantó com a pròxim president”, ha destacat Bosquet per a qui “gràcies a Cs, Andalusia està eixint d'on estava, líder per la cua en els rànquings d'educació i transparència, per a començar a estar en el lloc que es mereix”.

En aquest sentit, Bosquet ha destacat que “Cs ha implantat un pla de reforç educatiu així com la gratuïtat progressiva de les escoles de 0-3 anys, i ha suprimit quiosquets socialistes, de la mateixa manera que ho farà en arribar al Govern de la Comunitat Valenciana”. 

Per part seua, Muñoz ha explicat que “la carpa comptarà amb diferents actes al llarg dels pròxims dies, com a xarrades sobre mobilitat, Corredor Mediterrani o infrafinançament autonòmic, projectes clau per a millorar l'economia de la Comunitat Valenciana i que Cs resoldrà quan governe”. “Volem estar prop de tots els ciutadans, per a això exposarem mesures concretes i a mostrar tot el que farem pels valencians en la pròxima legislatura”, ha conclòs.