1 d’octubre de 2020 1/10/20

InnDEA València obri la inscripció del programa “Factory Startup” per al foment de talent i aprenentatge digital

  La Fundació InnDEA València, a través d'un grup de treball compost per emprenedors i emprenedores consolidades de la comunitat VIT Emprende, ha elaborat conjuntament i de forma col·laborativa un programa d'aprenentatge en innovació, creativitat i habilitats digitals adreçat a tots els ciutadans i ciutadanes que necessiten en el seu dia a dia les eines adequades per a la transformació digital.

  El programa “Factory Startup” té com a objectiu fomentar el talent i les habilitats digitals. Es tracta d'un programa d'aprenentatge digital que estarà impartit per emprenedors i emprenedores amb àmplia experiència i que està dividit en dues fases. La primera fase inicial, que començarà el pròxim 7 d'octubre, té una durada de 8 setmanes i està dissenyada sobre la base dels continguts que emprenedors i emprenedores han compartit que els haguera agradat tenir en els seus inicis.

  La segona fase planificada amb continguts avançats, tindrà una durada de 9 setmanes i està orientada per a cinc perfils molt concrets: fundador o CEO, Màrqueting, director de tecnologia o CTO, vendes i internacional. Aquesta fase està dirigida a professionals que tinguen inquietud per seguir aprenent i que vullguen ampliar els seus coneixements compartint experiències.

  El regidor d'Innovació i Vicepresident d'InnDEA València, Jordi Peris, ha explicat: «amb la finalitat de fomentar el talent a la ciutat, l'Ajuntament de València patrocina aquest programa de caràcter obert i enfocat a la ciutadania en general, sense restriccions d'edat i al que pot accedir tothom independentment del seu nivell». Peris recorda que actualment «hi ha una necessitat d'habilitats digitals per a quasi tots els treballs. Enel futur, prop del 90% dels llocs de treball requerirà un cert nivell d'habilitats digitals. Cada dia més, hem de tenir habilitats digitals bàsiques, almenys, per a treballar, aprendre i participar en la societat».

  Segons dades de la Comissió Europea, en les previsions de l'Horitzó 2020 arribarem a més d'un milió de llocs de treball especialitzats sense cobrir on imperaran els coneixements de les noves tecnologies digitals.
  «Davant aquestes previsions, tenim una tasca a fer en l'aprenentatge digital», assenyala Peris, qui a més ha destacat que València “té una importantíssima comunitat d'emprenedors i emprenedores innovadores, i la nostra ciutat s'ha consolidat com un referent local i nacional”.

  Pujar