30 de novembre de 2020 30/11/20

Cs inicia campanya amb "il·lusió per a omplir València de vots taronges i posar Espanya en marxa"

Cs inicia campanya amb "il·lusió per a omplir València de vots taronges i posar Espanya en marxa" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs inicia campanya amb "il·lusió per a omplir València de vots taronges i posar Espanya en marxa" - (foto 2)
  Cs inicia campanya amb "il·lusió per a omplir València de vots taronges i posar Espanya en marxa" - (foto 3)
  Cs inicia campanya amb "il·lusió per a omplir València de vots taronges i posar Espanya en marxa" - (foto 4)
  Cs inicia campanya amb "il·lusió per a omplir València de vots taronges i posar Espanya en marxa" - (foto 5)

  Ciutadans inicia la campanya electoral amb il·lusió per a omplir València de vots taronges i posar Espanya en marxa. La número 1 per la província de València al Congrés dels Diputats, María Muñoz, ha destacat que “es tracta de la campanya més important perquè està en risc no sols l'estabilitat econòmica de la Comunitat Valenciana i de tot el país, sinó el futur com a nació”.

  Així s'ha pronunciat Muñoz en l'acte de pegada de cartells celebrat en el centre de València, en el qual ha estat acompanyada per la resta de candidats al Congrés i al Senat, així com per diputats autonòmics, regidors i altres càrrecs del partit.

  “Entenem el cabreig de la ciutadania, per això ara és imprescindible que tots els valencians isquem al carrer el pròxim 10 de novembre”, ha manifestat Muñoz al mateix temps que ha recordat que “durant aquests deu dies de campanya, Cs es deixarà la pell per a fer arribar a tots el projecte de país que volem”.

  “Cs apostarà pels autònoms, les empreses i les famílies i per garantir la igualtat de tots, perquè qualsevol espanyol puga treballar en la comunitat autònoma que vulga, sense imposicions ni requisits, i perquè els pares puguen triar amb llibertat la llengua en la qual estudien els seus fills”, ha afegit Muñoz per a qui “el tripartit valencià està robant aquests drets a la ciutadania”. “Si els moderats i els de centre ens quedem a casa el 10 de novembre, guanyen els radicals”, ha assenyalat.

  Per part seua, el síndic de Cs en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, ha destacat que Cs “presenta una llista plena de diferents perfils professionals que es posen al servei de la ciutadania” i ha lloat “la intensa labor per València que durant aquests mesos de legislatura han realitzat María Muñoz, Vicente Ten i Amparo Moya, formant part dels equips econòmic i sanitari de Cs en el Congrés”. “A partir del mateix 11 de novembre, Cs continuarà treballant per a millorar la vida de tots els espanyols i per a aconseguir, per fi, materialitzar les grans reivindicacions de la Comunitat Valenciana, com un sistema de finançament just i la finalització del Corredor Mediterrani”, ha assegurat.

  Pujar