elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els hostalers de València condemnen la fi de l'ampliació de terrasses

Els hostalers de València condemnen la fi de l'ampliació de terrasses
  • Lamenten que l'anunci arriba quan encara estan vigents algunes restriccions i demanen que es prolongue fins que acabe l'any

Davant les declaracions que s'estan produint sobre la fi de les ampliacions de terrasses a la ciutat de València, des de la Federació Empresarial d'Hostaleria de València lamenten que encara no s'ha arribat a la finalització completa de restriccions i ja s'està anunciant que es va a deixar sense efecte les ampliacions de terrasses.

La Federació valora aquest gest com "poc empàtic amb el sector, que porta arrossegant una profunda crisi". Cal recordar que el primer trimestre de 2021 els establiments van estar tancats, i amb limitacions després molt severes tant d'aforaments, com d'horaris, més tota la càrrega que es porta arrossegant de 2020.

"Entenem que una mesura així hauria de tenir continuïtat fins a final d'any per contribuir a alleujar al sector en aquest any tan complicat, i en tot cas sempre fins que acaben totes les restriccions, incloses les de distància".

Pujar