elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Homenatge candidates Agrupació Olivereta 2017

  Membres de les corts d’honor de les Falleres Majors i les Falleres Majors Infantils de València dels darrers anys, es van unir la nit del 7 de juliol a la gran festa que l’homenatge que l’Agrupació de Falles Olivereta ret cada any a les candidates de les seues falles.

  En un acte que va començar al voltant de les deu de la nit, les candidates majors i infantils van anar pujant a l’escenari on van escoltar missatges de recolzament de companyes que en anys passats van aconseguir estar a la Cort d’honor de diferents Falleres Majors de València. Les candidates i la resta d’assistents, van disfrutar una vetllada molt animada i plena de somriures.

  Per als fallers i falleres de l’Agrupació, este és un acte molt emotiu ja que representa l’última ocasió de reunió de les representants de l’exercici 2016 - 2017.
  L’acte va comptar amb la participació de Maria Donderis Sanchis, Fallera Major Infantil de València 2015 i també de Núria Olivares Robledo, Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València 2017 ja que les preseleccions havies estat suspeses a causa de la pluja.

  D’ací a una setmana –el dia 14 de juliol-, als Jardins del Palau, Sector Sud, es triarà d’entre les 15 candidates majors i les 15 infantils, quines són les 6 escollides per a continuar representant a les falles del Sector Olivereta.

  Pujar