elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un home roba, viola i fereix una dona gran a casa de València

Un home roba, viola i fereix una dona gran a casa de València
  • L'acusat, que s'enfronta a 25 anys de presó, es va colar a la casa de la víctima a través d'una finestra

L'Audiència Provincial de València jutja aquest dilluns a un individu acusat de robar, violar i lesionar a una dona de 93 anys en el seu habitatge de València, el 7 d'agost de 2019, i de resistir-se després a la seua detenció. La Fiscalia sol·licita inicialment per a ell penes que sumen 25 anys i 8 mesos de presó.

Segons aquesta part, el processat es va colar a la casa de la víctima a través d'una finestra i quan ella va arribar la va colpejar i la va asfixiar per aconseguir que li donara els 85 euros que portava a la cartera. Després, segons l'acusació pública, i tot i la resistència de l'anciana, va agredir sexualment.

Davant els crits en petició d'auxili de la dona, els seus veïns es van presentar a la porta de la casa i van ixir en persecució del sospitós, que havia fugit a través d'una finestra.

La Policia el va detindre en un altre carrer de la ciutat poc després, encara que un dels agents va acabar caient a terra i patint lesions lleus per la resistència que va oposar, segons la versió del Ministeri Públic.

Pujar