29 d’octubre de 2020 29/10/20

Un home intenta emportar-se un bebé nounat de l'hospital Clínic de València

Arxiu
Arxiu
  • Segons fonts policials, finalment no ho va fer ja que la mare va sospitar de l'actitud estranya i va avisar a una infermera

Un home hauria tractat d'emportar-se a un bebé nounat de l'Hospital Clínic de València aquest dimecres a la vesprada. Finalment, no ho va fer ja que les sospites de la mare del xicotet van fer saltar les alarmes i la pacient, que es trobava en una habitació després de donar a llum, va avisar ràpidament als infermers.

Segons han explicat fonts de la Policia Nacional a elperiodic.com, un home “amb bon aspecte” va entrar a l'habitació d'una mare que acabava de donar a llum i va començar a fer preguntes com si fóra mèdic. Encara que ell no ho va dir en cap moment, ella va deduir que es tractava de personal hospitalari.

Segons el relat dels fets arreplegats per la Policía Nacional, el supòsit mèdic va marxar i va tornar de nou als minuts, dient que s'havia d'emportar al nounat i demanant-li que signara uns papers. En sospitar que una cosa estranya estava succeint, la pacient va cridar immediatament a una infermera i l'home va marxar. Segons fonts policials, l'home ja no va tornar.

Els fets es van produir sobre les sis de la vesprada, en plena hora de visita, i s'investiguen per a esclarir el motiu d'aquest succés.

Pujar