23 de juliol de 2019 23/7/19

Mor un home després de rebre huit punyalades en el barri del Cabanyal

Mor un home després de rebre huit punyalades en el barri del Cabanyal - (foto 1)
MÉS FOTOS
Mor un home després de rebre huit punyalades en el barri del Cabanyal - (foto 2)

Un home de 34 anys ha mort aquest dimecres a la nit en el barri del Cabanyal de València, després de ser apunyalat fins a huit ocasions per un altre home que assegura que va actuar en legítima defensa. Els fets van succeir aquest dimecres sobre les onze de la nit, quan un home de 25 anys -el presumpte agressor- es va entregar en la comissaria de policia del Districte Marítim de València assegurant que havia acoltellat a algú en legítima defensa.

Pel que sembla, una discussió entre tots dos va ser el desencadenant de la baralla. Segons ha pogut saber elperiodic.com, el presumpte agressor regentava un comerç en la zona, situat al carrer de l’Omet, i coneixia al mort.

Els agents de la Policia Nacional es van desplaçar ràpidament al lloc dels fets i van avisar al 091 per a demanar auxili sanitari. Van estar practicant maniobres de reanimació i van evitar que es dessagnara, ja que la víctima presentava ferides en el pit, el coll i l'esquena. Quan el Servei d'Atenció Mèdica Urgent va arribar al lloc va tractar de reanimar-li però no van poder fer res per salvar-li la vida.