1 d’octubre de 2020 1/10/20

Grezzi no descarta la unió de Mobilitat i Seguretat: “No hi ha gens decidit”

Grezzi no descarta la unió de Mobilitat i Seguretat: “No hi ha gens decidit” - (foto 1)

    El responsable de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, s'ha pronunciat aquest matí sobre la possibilitat que les regidories de Seguretat i de la qual ell és responsable, Mobilitat, s'unisquen en una sola durant la pròxima legislatura. Sobre aquest tema ha assegurat que “no hi ha gens decidit” i que ell aquesta “a la disposició del seu partit, de l'alcalde i del qual decidisca”.

    En aquest sentit, Grezzi no ha volgut pronunciar-se molt més i ha insistit que en aquest tema “no hi ha gens decidit, com tampoc hi ha gens decidit en altres coses”. “Hi ha una continuïtat de la gestió i ja veurem que es fa” ha indicat el regidor.

    Malgrat assegurar que acatarà la decisió que es prenga durant les negociacions, ha emplaçat a esperar a conéixer el resultat de les negociacions: “com sempre el primer és pensar en el 'quin' fixant una sèrie de punts que s'impulsaran aquests quatre anys; després, en el 'com', la part organitzativa, i, finalment, en el 'qui', per a veure quines persones s'encarregaran de cada àrea.”

    Pujar