25 d’octubre de 2020 25/10/20

Gran trobada solidària fallera encara que sense rècord

Gran trobada solidària fallera encara que sense rècord - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Gran Trobada Solidaria al Mon de les Falles
  Gran Trobada Solidaria al Mon de les Falles
  MÉS FOTOS
  Gran trobada solidària fallera encara que sense rècord - (foto 2)
  Gran trobada solidària fallera encara que sense rècord - (foto 3)
  Gran trobada solidària fallera encara que sense rècord - (foto 4)
  Gran trobada solidària fallera encara que sense rècord - (foto 5)
  Gran trobada solidària fallera encara que sense rècord - (foto 6)
  Gran trobada solidària fallera encara que sense rècord - (foto 7)
  Gran trobada solidària fallera encara que sense rècord - (foto 8)
  Gran trobada solidària fallera encara que sense rècord - (foto 9)

  Van rondar el miler de persones que es van congregar convocats per Bona Gent APDI, associació que treballa cada dia per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Esta cita es presentava com una ambiciosa aposta per a aconseguir batre 2 rècords Guiness en un mateix esdeveniment però no va ser possible. Es pretenia reunir al màxim nombre de fallers abillats amb la característica brusa fallera però no es va poder aconseguir. Tampoc es va aconseguir la xifra necessària de participants per a batre el rècord de la cadena humana més llarga de gent menjant gelat.

  Més enllà dels rècords, que van quedar relegats a l'anècdota, la jornada va servir per a recaptar fons per a l'associació així com per a donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual. Va ser una jornada repleta d'activitats i iniciatives que van ajudar al fet que els assistents gaudiren d'un divertit dia d'oci alhora que col·laboraven per una bona causa.

  Música, tallers i, com no, pólvora de la mà de Ricasa per a amenitzar esta trobada que una vegada més unia a les falles amb la solidaritat. Els membres de l'associació van viure un dia abrigallats pels assistents mostrant la seua felicitat en este dia tan especial per a ells. Esta és la lectura positiva es vol transmetre. Fins i tot les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, van acudir acompanyades per les seues Corts d'Honor per a mostrar el seu suport i aportar el seu granet d'arena a esta iniciativa. Per a futures ocasions prometen convocar amb més força amb la condició d'aconseguir els objectius plantejats.

  El pròxim 2020, que està molt a la vora, esta associació celebrarà el seu 40 aniversari i són moltes les activitats previstes. Ja està fixada per al mes d'abril la segona edició de la seua passarel·la solidària. Són moltes i molt senzilles les maneres de col·laborar amb el treball que realitza Bona Gent, tan sols amb entrar en www.bonagent.com podeu conéixer tota la seua labor social i sumar-vos al seu treball.

  Pujar