5 de desembre de 2020 5/12/20

Gran èxit de València Canvia pel Clima! 2019

Gran èxit de València Canvia pel Clima! 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gran èxit de València Canvia pel Clima! 2019 - (foto 2)
  Gran èxit de València Canvia pel Clima! 2019 - (foto 3)
  Gran èxit de València Canvia pel Clima! 2019 - (foto 4)
  Gran èxit de València Canvia pel Clima! 2019 - (foto 5)
  Gran èxit de València Canvia pel Clima! 2019 - (foto 6)
  Gran èxit de València Canvia pel Clima! 2019 - (foto 7)

  Durant el matí de hui s'ha celebrat la festa del clima i l'energia sostenible amb València Canvia pel Clima! 2019. El Jardí del Túria, entre el tram del Pont de les Flors i el de L’Exposició, ha acollit desenes de mostradors informatius, aparadors de venda de productes, foodtrucks BIO i ECO, tallers, xarrades i animació vària. 

  Grans i xicotets han tingut l'oportunitat de conéixer més sobre la importància de preservar el medi ambient i lluitar contra el canvi climàtic amb accions que poden realitzar-se des de la base, des de la llar de cadascun, com el reciclatge o l'ús responsable dels recursos energètics com la llum i l'aigua. 

  Els tallers, els diàlegs i les microconferències han sigut molt ben rebuts entre els assistents a la mostra els qui s'han mostrat participatius i dedicats a la causa. A més, activitats com les experiències d'observació de fauna i flora de la zona del Jardí del Túria han propiciat el contacte dels més xicotets amb la naturalesa. Cal recordar que al Parc del Túria es duen a terme diferents projectes de reintroducció d'espècies autòctones i que des de l'Ajuntament de València s'ha impulsat una ruta pels arbres monumentals i singulars de la ciutat. 

  Assenyalar que la mostra ha sigut organitzada i promoguda per la Delegació d'Energies Renovables i Canvi Climàtic de l'Ajuntament de València, el centre d'innovació Las Naves i la Fundació València Clima i Energia.  

   

  Pujar