15 de juliol de 2020 15/7/20

La Gran Batalla va tancar la Gran Fira

La Gran Batalla va tancar la Gran Fira - (foto 1)
  Galeria de fotos
  València - Fira de Juliol - Batalla de Flors
  València - Fira de Juliol - Batalla de Flors
  MÉS FOTOS
  La Gran Batalla va tancar la Gran Fira - (foto 2)
  La Gran Batalla va tancar la Gran Fira - (foto 3)
  La Gran Batalla va tancar la Gran Fira - (foto 4)
  La Gran Batalla va tancar la Gran Fira - (foto 5)
  La Gran Batalla va tancar la Gran Fira - (foto 6)

  El mes de juliol és sinònim d'un mes intens, replet d'activitats, actuacions i centenars d'opcions d'oci que ofereix la Gran Fira de València. Este cap de setmana ha viscut la seua última gran cita, la Batalla de flors que cada any posa el tancament al mes de juliol a la ciutat de València.

  Per a esta cita s'engalana el Passeig de l'Albereda any rere any amb la condició d'albergar un de les desfilades festives i culturals més atractives. Les sorprenents carrosses fruit d'hores i hores de treball alegren la desfilada competint pel preuat premi Baró Cortes. En esta ocasió ha sigut la proposta presentada per Marina Puche que ha participat amb el seu acolorit cavall “Galopant en la batalla” la guanyadora.

  Després de la desfilada i el lliurament de premis en els quals han participat les Falleres Majors de València, Marina Civera i la xiqueta Sara Larrazábal, s'ha donat pas a l'esperat tro d'avís. Amb això ha donat començament la gran Batalla de flors pintant un paisatge taronja i groc al llarg de tot el recorregut. Una bonica catifa de color ha sigut el resultat final d'uns minuts en els quals s'ha disputat la batalla més bonica del món a colp de flor. Fins a 2 milions de clavelons han volat de banda a banda de l'Albereda en esta divertida cita que cada any congrega a milers de valencians repartits al llarg de tot el recorregut. En esta ocasió, com a anècdota, va finalitzar d'una forma una miqueta accidentada curiosament amb la carrossa tripulada per Marina Civera i la seua Cort d'Honor qui van haver d'abandonar el recinte caminant després de cedir una de les rodes de la seua carrossa sense ocasionar cap contratemps.

  I la ciutat de València acomiada així el mes de juliol i reprendrà l'activitat festiva i l'actualitat del món faller al setembre quan el procés d'elecció de Falleres Majors de València torne a posar-se en marxa. De moment les candidates preseleccionades en cadascun dels sectors ja han gaudit d'una gran cita que mai oblidaran.

  Pujar