5 de desembre de 2020 5/12/20

Gómez considera que l'informe demostra la voluntat del Govern de condonar el deute de la Marina

Gómez considera que l'informe demostra la voluntat del Govern de condonar el deute de la Marina - (foto 1)

  La candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha assenyalat hui que l'informe de l'Advocacia de l'Estat en el qual es posa objeccions al fet que el Govern condone el deute de la Maria via Decret llei “demostra la voluntat” de l'Executiu socialista de dur a terme aquesta operació.

  Per això, Sandra Gómez ha ressaltat que la “única via” perquè es puga condonar aquest deute que “arrossega La Marina des dels Governs del Partit Popular i que per primera vegada en la història s'incloïa en uns PGE” és que Pedro Sánchez “torne a ser president del Govern”. La candidata socialista ha lamentat que els PGE no es pogueren aprovar “per la falta d'altura de mires d'una dreta incapaç de recolzar uns comptes històrics per a la Comunitat Valenciana i per a València”.

  En aquest sentit, ha assenyalat que els PGE contemplaven la condonació del deute de la Marina, la qual cosa hauria permés “superar el llast econòmic que li impedia desenvolupar-se com a pol d'innovació tecnològica i cultural”. Però, també, ha citat a mode d'exemple els 38 milions per a finançar el transport metropolità de València per a “vertebrar una xarxa de transport públic de qualitat, que connecte l'entorn metropolità”.

  Així mateix, ha recordat que el projecte de pressupostos de Pedro Sánchez “complia amb la Comunitat en contemplar una inversió de 1.189 milions d'euros”. Una xifra que, a més, “recollia el 10% que Sánchez va prometre al president de la Generalitat, Ximo Puig, per a situar-nos en l'avantguarda del progrés social d'Espanya”.

  Per tant, ha ressaltat Sandra Gómez que “l'única via” perquè es puga aprovar “la condonació del deute de la Marina així com el conjunt d'inversions que necessiten tant València com la Comunitat Valenciana és que Pedro Sánchez torne a ser president del Govern”.

  Pujar