21 de setembre de 2020 21/9/20

Glòria Tello presenta la seua candidatura a les Primàries de Compromís

Glòria Tello presenta la seua candidatura a les Primàries de Compromís - (foto 1)

  Glòria Tello, regidora de Recursos Culturals, Benestar Animal i Patrimoni Històric i Artístic de l'Ajuntament de València, ha anunciat la seua candidatura a les elecciones primàries de Compromís per aportar la seua experiència i sumar al programa electoral, després de quatre anys de treball intens al servei de la ciutat. Glòria Tello ha aconseguit reunir els avals necessaris per a la seua candidatura en només unes hores i és ja candidata al procés de primàries.

  "Han sigut quatre anys de dedicació, reptes, il.lusions i molts projectes que volem portar més enllà. Hem aconseguit moltes coses i treballem per aconseguir moltes altres que continuen pendents. Ens sobren ganes, iniciatives i il.lusions. Per això vull donar un pas endavant, per poder seguir avançant i tranformant València i per aconseguir que Compromís torne a ser decisiu per a la nostra ciutat", segons Glòria Tello.

  Les iniciatives impulsades de les Regidories de Glòria Tello a l'Ajuntament de València han sigut nombroses, amb projectes per protegir el benestar animal, per recuperar i posar en valor el patrimonio històric i els museus, per potenciar i obrir a tots el Palau de la Música, per promoure la cultura també a tots el barris i per fer acomplir la Llei de la Memòria Històrica.

  A més de les seues resposabilitats al si del Govern local, Glòria Tello és presidenta i impulsora de la Mostra de Cinema del Mediterrani, presidenta de la Junta Municipal de Marítim, presidenta de l'Organisme Autònom Municipal Palau de la Música, Congressos y Orquestra de València y representant de l'Ajuntament al Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, entre altres càrrecs.

  Les Primàries de Compromís són obertes a tota la societat. Poden votar totes les persones majores de 16 anys amb l'única condició d'estar inscrits al cens de la Comunitat Valenciana abans de l'1 de març. Mitjançant este procés de primàries obertes es decideixen els candidats de Compromís als ajuntaments, a les Corts Valencianes i al Parlament Europeu. Els dies de les votacions serán del 6 al 8 de març per internet.

  Pujar