22 de setembre de 2020 22/9/20

Giner: "Si el tripartit no està en crisi que Ribó ho demostre"

    "Si el tripartit no està en crisi que Ribó ho demostre", ha declarat el portaveu de Ciutadans (C's), Fernando Giner. "A dia de hui Ribó no ha assignat encara les àrees i no ha reunit tots els seus regidors. Portem un mes en què l'ajuntament arrossega incògnites molt importants i els membres del tripartit es llancen a través dels mitjans de comunicación", ha explicat Giner.

    "Pensem que el tripartit és un contracte mercantil amb repartiment de pressupost i poder i ens preocupa enormement per dos motius: per la importància de les àrees que, a hores d'ara, han quedat per cobrir i porqu "perquè els pressupostos estan a la volta de l'esquina", ha manifestat el líder de C's.

    "El turisme, l'ocupació, l'emprendedurisme, els nostres majors, la seguritat... són àrees que durant un mes han quedat òrfenes i recordem que són àrees vitals a més d'estratégiques", ha detallat Giner.

    Per un altre costat el portaveu de C's ha recordat que el tripartit té "assumptes pendents que ha de resoldre d'inmediat com les beques menjador". "Recordem també que els pares que porten als seus fills a centres d'infantil tampoc saben amb quina ajuda comptaran. Es tracta de més de 5000 famílies afectadas", ha detallat Giner. "A açò se l'anomena falta de gestió i total descoordinación". "Es una irresponsabilitat arribar a 2 de setembre amb este caos", ha conclòs.

    Pujar