20 de gener de 2021 20/1/21

Giner: “Els serveis socials a València estan en crisis mentre Ribó i Gómez es reparteixen el pastís”

Giner: “Els serveis socials a València estan en crisis mentre Ribó i Gómez es reparteixen el pastís” - (foto 1)
  • El portaveu de Cs denúncia el “col·lapse” provocat per Ribó en matèria social i la falta d'atenció a les persones per “la fragmentació de la gestió de l'àrea”

“Els serveis socials a València estan en crisis mentre Ribó i Gómez es reparteixen el pastís”, ha declarat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, qui ha exigit a l'alcalde “responsabilitat en la distribució de competències del futur govern municipal i una estructura eficaç que garantisca les atenció a les persones”.

El portaveu de Cs, acompanyat del regidor Javier Copoví, ha censurat que “Ribó obvie la crisi dels serveis socials en aquestes negociacions”. “Des de Cs no permetrem que el repartiment de poder afecte la qualitat de vida de les persones”, ha afegit.

Fernando Giner ha denunciat el col·lapse provocat per Ribó en matèria social i la falta d'atenció a les persones provocada però la fragmentació en la gestió de l'àrea. “La crisi dels serveis socials es deu a la fragmentació de poder del tripartit durant aquests quatre anys”, ha criticat. Giner ha exigit “unitat d'acció i unitat de gestió en matèria social, amb un sol responsable, siga Compromis o PSOE”.

Pel la seua part el regidor de Cs, Javier Copoví ha dit: “La falta de coordinació i de gestió ha afectat el múscul dels serveis socials, que són els treballadors de l'àrea, i això al final repercuteix en les persones. Llistes d'espera, falta d'assistència, mala gestió dels recursos”.

Pujar