24 de setembre de 2020 24/9/20

Giner: “Ribó i els seus còmplices de partit s'han dedicat a col·locar a amics i familiars durant quatre anys”

Giner: “Ribó i els seus còmplices de partit s'han dedicat a col·locar a amics i familiars durant quatre anys” - (foto 1)
  • El portaveu de Cs a l'Ajuntament de València insisteix que “l'alcalde i Grezzi han de donar explicacions i no poden continuar mirant cap a un altre costat”

“L'alcalde de València, Joan Ribó, i els seus còmplices de partit s'han dedicat a col·locar en llocs de privilegi a amics i familiars durant els últims quatre anys”. Així s'ha pronunciat el portaveu de Cs a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, després de les últimes informacions sobre les irregularitats en l'EMT i conéixer-se que el secretari de l'empresa pública cobra a través del bufet del cunyat del mateix Ribó.

Així, Giner assegura que “sembla haver-hi una trama familiar a l'Ajuntament i es demostra, una vegada més, que el lloc de la comissió d'investigació que proposava Cs era en el si del ple del consistori”. “Estem davant un possible cas d'influències que haurà d'investigar la justícia”, ha afegit el portaveu de Cs qui ha demanat que “se separe, d'una banda, la desaparició fa unes setmanes dels quatre milions d'euros de l'EMT, i, per un altre, l’enxufisme dels familiars de l'alcalde”.

“Ribó i el regidor de mobilitat, Giuseppe Grezzi, han de donar totes les explicacions i no poden continuar mirant cap a un altre costat”, ha conclòs.

Pujar