4 de desembre de 2020 4/12/20

Giner: "Ribó ha de frenar la crisi interna del tripartit i els polsos de poder amb el PSPV pel bé dels valencianos"

  • El portaveu de C's es mostra "preocupat" pel "buit polític i executiu en l'ayuntamient" i les disputes per "àrees essencials com el turisme i l'ocupació"

"Ribó ha de frenar la crisi interna del tripartit i els polsos de poder amb el PSPV pel bé dels valencianos", ha declarat el portaveu de C's, Fernando Giner. "El alcalde se n'ha anat de vacacions amb la casa sense agranar, amb el seu govern en una situació molt inestable i amb grans incògnites de cara a setembre, pareix que està retardant decisions que afecten àrees essencials per al desenrotllament de la ciutat com són el turisme i l'ocupació", ha dit Giner.

El portaveu de C's s'ha mostrat preocupat per l'arribada del nou curs polític quan "a dia de hui s'aprecia un tripartit enrarit, l'ambient és de desconfiança interna". Giner demana a Ribó que corregisca esta situació perquè al setembre "ha d'haver desaparegut el buit polític i executiu que existix en l'Ajuntament". Sobre les especulacions que apunten a un possible nou repartiment d'àrees, el portaveu de C's ha recordat que "el tripartit es va repartir les àrees com a quotes de poder, per a ells són butaques, convertits en compartiments estancs”.

"Li ho he dit a Ribó moltes vegades en el Ple, els partits que conformen el seu govern no parlen entre ells i així és molt difícil treballar pel benestar dels valencians", ha declarat Fernando Giner.

Després de conéixer que el tripartisc es reunirà el pròxim 9 de setembre per a començar el curs polític, Giner creu que és una "data tardana per a abordar els canvis que s'han produït este estiu en el tripartit i fer una anàlisi profunda sobre el funcionament del seu gestión". "Lamentablemente la gestió és el punt dèbil de Ribó", ha conclòs Giner.

Pujar