4 de desembre de 2020 4/12/20

Giner: "Ribó va dir 'no' a acabar amb els barracons a València mentres el seu partit vota a favor en municipis de tota la Comunitat"

    "Estudiar en barracons no és l'entorn òptim per a un xiquet, presenten múltiples deficiències i hi ha alumnes que porten estudiant en ells des de l'inici de la seua etapa escolar, una situació inacceptable. Així ho vaig defendre en el Ple, però a Ribó no degueren paréixer arguments de pes perquè va votar en contra de declarar 'Valencia Ciutat Lliure de Barracones” ha declarat el portaveu de C's, Fernando Giner. "La sorpresa", ha destacat Giner, "es que Compromís, el partit de Joan Ribó, està recolzant la nostra moció en municipis com Alaquàs, Elx, Benidorm i també en la Diputació de Castellón. Tota una contradicció", ha explicat el líder de C's.

    Giner ha recordat que el seu partit ha presentat la seua moció per a posar fi als barracons i seguirà fent-ho durant els pròxims mesos "en tots els municipis de la Comunitat Valenciana on hi ha barracons en centres escolars. Segons els nostres càlculs són quasi 2000 els barracons que existixen en les tres províncies i milers de xiquets afectats".

    "¿Per què actua així Ribó? Caldria preguntar-se'l a ell, o millor que se l'explique als pares dels 400 alumnes del 'CEIP 103 de València que el 8 de setembre tornaran a portar als seus fills al seu col·legi de barracons, sense que s'haja posat ni un sol rajola del nou col·legi que Marzá els va prometre fa més d'un año", ha declarat Fernando Giner. "El continuisme i l'obsessiva preocupació per la immersió lingüística no acabarà amb els barracons, és un problema que s'està enquistando", ha dit Giner.

    Per a concloure Giner ha recordat que Ciutadans continuarà treballant perquè tots els alumnes "gocen dels mateixos drets. Una educació pública gratuïta i de qualitat, sempre respectant la llibertat d'elecció dels pares".

    Pujar