elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Giner: “Ribó té abandonats els col·legis públics de Valencia”

Giner: “Ribó té abandonats els col·legis públics de Valencia”

    El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València ha denunciat hui que hi ha més de 2.000 peticions de manteniment en els col·legis públics d'educació especial, infantil i primeria de la ciutat de València que no han sigut cursats enguany i que no han sigut atesos per l'Ajuntament de València. "Joan Ribó té l'obligació de vetlar pel benestar dels valencians i les dades demostren que no ho fa. Ribó és un alcalde negligent que té abandonats els col·legis públics de la ciutat”, ha dit Giner.

    Les dades extrets per Ciutadans després d'una pregunta per escrit a la Comissió d'Educació certifiquen que l'Ajuntament de València té 2.055 peticions de manteniment en els col·legis d'infantil, primària i educació especial. “El abandó de l'escola pública per part de Ribó és demolidora. És molt greu que existisquen més de 700 peticions de manteniment d'electricitat sense atendre. Ribó està posant en perill als xiquets de València per la seua desafecció respecte a l'educació”, ha dit Giner. El portaveu de Cs ha recordat casos concrets com la xarxa de seguretat foradada que va denunciar en el col·legi Sant Ángel de la Guarda.

    "Els xiquets corrien perill que els caiguera objectes en el cap per una falta de manteniment i ara sabem que hi ha 2.055 peticions de manteniment en els col·legis que no atendre”, ha dit Giner.

    Pujar