2 de desembre de 2020 2/12/20

Giner reivindica la llibertat de la dona per a aconseguir la igualtat real

Giner reivindica la llibertat de la dona per a aconseguir la igualtat real - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Giner reivindica la llibertat de la dona per a aconseguir la igualtat real - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha reivindicat la llibertat de la dona amb motiu de la celebració del 8M. “No hi haurà igualtat entre dones i dones sense llibertat”, ha declarat.

  “En Ciutadans creiem en el feminisme liberal que busca la igualtat real”, ha dit Giner, qui ha destacat que “és un feminisme que implementa polítiques perquè cap dona haja de triar entre la seua carrera i la seua família”.

  Fernando Giner i la regidora de Cs Amparo Picó s'han reunit hui amb una representació de trenta dones de diferents àmbits amb l'objectiu d'escoltar les seues inquietuds i celebrar junts el Dia Internacional Internacional de la Dona.

  “Les dones han de liderar sense que ningú els pose barreres”, ha dit Fernando Giner. “Des de Ciutadans hem treballat en les diferents institucions de tota de tota Espanya per reduir les desigualtats i la bretxa salarial”, ha afegit.

  Per a concloure, el portaveu de Cs ha anunciat que el seu grup presentarà una moció a la Comissió de Desenvolupament Humà per a reconéixer la figura de Viria Acte, la primera dona emprenedora constatada a la ciutat de Valentia. "Demanarem a l'Ajuntament de València que es reconega la seua figura com a dona empresària", ha declarat.

   

  Pujar