13 de desembre de 2019 13/12/19

Giner qüestiona si Grezzi podria haver evitat la pèrdua de quasi dos milions d'euros en l'estafa de l'EMT

Giner qüestiona si Grezzi podria haver evitat la pèrdua de quasi dos milions d'euros en l'estafa de l'EMT - (foto 1)
  • El portaveu de Cs exigeix conéixer qui està custodiant els ordinadors i els correus electrònics en l'empresa i demana la suspensió del gerent i l'equip directiu “fins a aclarir els fets”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha qüestionat hui “si es podria haver evitat la pèrdua de quasi dos milions d'euros en l'estafa de l'EMT amb un manual de procediments adequat i uns gestors diligents”.

El portaveu taronja ha recordat: “tal com els vam comptar ahir, des del 17 de setembre hi ha almenys una persona de la direcció d'EMT informada de les transferències que s'anaven fent als estafadors”.

Sobre aquest assumpte, Giner ha anunciat que el regidor de Cs i membre del Consell d'Administració d'EMT, Narcís Estellés, demanarà explicacions hui en el Consell d'Administració.

Giner s'ha mostrat “preocupat” per qui en l'EMT està custodiant els ordinadors, els correus i tota la informació d'aquests mesos. “Ahir vam demanar informació mitjançant requeriment notarial perquè com a administradors i oposició tenim dret a conéixer. Grezzi ens dóna la informació que vol i a comptagotes”.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha recordat que el seu grup “va votar en contra de la ratificació del gerent i, per descomptat, de la seua pujada de sou, però hui, tornarem i insistirem que siga suspés, com a mínim, fins que tot això s'aclarisca”. “El PSOE està permetent que el gerent conserve el seu lloc, alguna cosa que considerem molt irresponsable”, ha afegit.

ocultar
Giner qüestiona si Grezzi podria haver evitat la pèrdua de quasi dos milions d'euros en l'estafa de l'EMT
Pujar