27 de novembre de 2020 27/11/20

Giner: “El PSOE de València ha perdut la seua essència està en submissió completa amb Compromís”

Giner: “El PSOE de València ha perdut la seua essència està en submissió completa amb Compromís” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Giner: “El PSOE de València ha perdut la seua essència està en submissió completa amb Compromís” - (foto 2)

  El candidat a l'alcaldia de València per *Cs, Fernando Giner, ha anunciat hui que “suprimirà les subvencions municipals a les entitats *pancatalanistas” al mateix temps que ha advertit que en el seu grup municipal “no tenim por a donar suport a la nostra cultura i la nostra llengua” però que al candidat de Compromís, Joan Ribó el li interessa més “copiar el model sectari de Catalunya que millorar la qualitat de l'ensenyament”.

  Giner s'ha pronunciat en aquests termes en un acte organitzat en la Universitat de València, en el qual acompanyat del diputat nacional Edmundo Bal i la número dos de la seua llista, Rocio Gil, ha anunciat la seua intenció d'instaurar la gratuïtat educativa per a les escoles de 0 a 3 anys.

  A més, durant la seua atenció als mitjans ha acusat a Ribó de finançar “amb quasi 400.00 euros a l'independentisme”. “Li'ls ha gastats en una pel·lícula que només els serveix per a separar-nos d'Espanya” ha insistit i afegit “València no és una moneda de canvi”.

  Preguntat per possibles pactes postelectorals, l'alcaldable ha rebutjat la possibilitat d'arribar a acords amb el PSPV de la ciutat de València perquè “ha perdut la seua essència” i “està en submissió completa amb Compromís”. “No m'imagine a la senyora Gómez en el PSOE de Felipe González. A la senyora Gómez la trobem molt a gust en aqueixa radicalitat i en aqueix populisme.”.

  Per part seua, el diputat electe de Cs en el Congrés, Edmundo Bal, ha defensat que “farem una oposició ferma i alhora responsable, de pactes d'Estat en el nuclear perquè treballarem per Espanya, no pel nostre partit”.

   En aquest sentit, ha fet una crida perquè la ciutadania “isca a votar el 26 de maig”. “És important perquè serem el contrapés quan el PSOE vol picar a la classe mitjana amb el subidón d'impostos que Sánchez va ocultar a Rivera”, ha destacat.

  Pujar