22 de setembre de 2020 22/9/20

Giner pregunta a Ribó "per què no li interessa conéixer l'opinió dels valencians sobre les tradicions"

Giner pregunta a Ribó "per què no li interessa conéixer l'opinió dels valencians sobre les tradicions" - (foto 1)

    El portaveu del de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha preguntat a l'alcalde Joan Ribó per què no li interessa conéixer l'opinió dels valencians sobre les tradicions. L'esta línia, Giner ha instat l'alcalde a preguntar als ciutadans per les tradicions més importants de la ciutat en el pròxim Baròmetre Municipal, ja que la primera edició del baròmetre només inclou una pregunta genèrica sobre les festes populars.

    En esta línia, Giner ha explicat que proposarà a Ribó "una bateria de preguntes per a incloure-les en la pròxima enquesta (Baròmetre Municipal) relacionades amb les tradicions de la ciutat de València, com les encreuaments de maig, el trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats o 'Els Miracles de Sant Vicent, amb l'objectiu de saber si els ciutadans estan d'acord amb la política festiva que està implantant el tripartit".

    "La ideologia no deu de ser la que prenga les decisions i per això cal preguntar sobre les tradiciones" , ha declarat el portaveu de Cs, qui ha destacat que una de les qüestions a incloure en el baròmetre serà si els ciutadans "respalden la continuïtat les encreuaments de maig, a les quals Ribó a retirat la subvenció".

    Per a concloure, Giner ha titlat de fonamental que Ribó "conozca l'opinió dels ciutadans per a actuar en conseqüència i no fer-ho només basant-se en el seu ideología".

    Pujar