3 de desembre de 2020 3/12/20

Giner, a Marzá: "Su prioritat ha de ser eliminar els barracons, no adoctrinar als alumnes"

Giner, a Marzá: "Su prioritat ha de ser eliminar els barracons, no adoctrinar als alumnes" - (foto 1)

    "La prioritat de Marzá hauria de ser eliminar els barracons, no adoctrinar als alumnos", ha manifestat el portaveu autonòmic de Cs, Fernando Giner sobre de les declaracions de Vicent Marzá, el qual afirma sentir-se "moderadament satisfet" amb el seu treball.

    Sobre este assumpte, Giner ha lamentat "esta manera d'actuar tan irresponsable del conseller. Que encara incomplint els seus compromisos amb els ciutadans i tenint a centenars de famílies en una situació indesitjable, fa una valoració positiva del seu gestió".

    Giner ha recordat que Marzá "ha incomplit el Pla d'Infraestructures Educatives i continua demorant licitacions com la del CEIP 103" i ha exigit "un calendari de terminis objectius i que es mantinga informats els pares i personal docent".

    "Marzá està tan ocupat amb les seues polítiques d'immersió lingüística que no té temps per a treballar pels verdaders problemes dels alumnes", ha dit el portaveu de Cs, qui ha destacat que "és alarmant que l'educació de la nostra Comunitat estiga en mans de qui no representa a tots els ciutadans, sinó només als que compartixen la seua ideología".

    Pujar