19 de setembre de 2020 19/9/20

Giner: “L'anul·lació dels concerts en la Falla municipal destapen el descontrol intern del tripartit”

    “L'anul·lació dels concerts en la Falla municipal destapen el descontrol intern del tripartit”, ha dit el portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, després de conéixer que la suspensió dels concerts previstos per a hui, demà i el dissabte entre les 20.45 i les 21.45 hores en la Falla municipal.

    “Els anuncis d'actes, sense tots els aspectes contemplats, demostren carències de gestió i, a més, la cancel·lació posa de manifest que el tripartit no treballa unit i que cada regidor es preocupa només de la seua àrea”, ha afegit Fernando Giner

    “A més, el tripartit ha deixat penjat als tres grups contractats. L'Habitació Roja, Smoking Souls i Tórtel que han sigut greument perjudicats afectant la seua agenda i planificació”, ha afegit el portaveu de Cs.

    L'edil de Cs Amparo Picó ha censurat els efectes que té la falta de comunicació en Compromís i PSPV. “Haurem d'interpretar els anuncis del tripartit com a idees que potser ocorreran o potser no. Esta incapacitat per a prendre decisions fermes afecta tots els que disfruten de la festa, que no es poden fiar de que els actes que s'anuncien”, ha dit Picó. 

    Pujar