30 de novembre de 2020 30/11/20

Giner exigeix a Ribó que Tello no tinga competències en Cultura

Giner exigeix a Ribó que Tello no tinga competències en Cultura - (foto 1)
  • El portaveu de Cs: “La clausura del Palau de la Música és la gota que satisfà el got de la mala gestió l'ex regidora de Cultura”

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha exigit a Ribó, en el marc de les negociacions del Rialto, que la regidor Gloria Tello no torne a tindre, aquesta legislatura, competències en la delegació de Cultura. El portaveu de Cs, Fernando Giner, ha recordat que el seu grup municipal ha demanat la dimissió de la exregidora de Cultura en dues ocasions, per la deriva del centre d'animals de Benimàmet i del museu de la Almoina.

El portaveu taronja ha recordat que la clausura del Palau de la Música “és la gota que satisfà el got”. “La Casa Museu de Blasco Ibáñez no té director des de fa dos mesos i no hi ha cap de museus a l'Ajuntament des d'abril. La cultura valenciana no pot estar en mans de Gloria Tello”, ha criticat.

Giner ha denunciat la “deixadesa” amb la qual el govern municipal ha portat els assumptes referents al manteniment del Palau de la Música. “Joan Ribó, només va pressupostar 6.000 euros per al manteniment i un euro per a inversió Palau de la Música en 2019, obviant que l'edifici s'estava degradant per moments amb la caiguda del trencadís i el sostre de la sala Iturbi”, ha explicat. Per a concloure, el portaveu de Cs ha anunciat que demà es reunirà amb el Comité d'Empresa de la institució.

Pujar