12 de desembre de 2019 12/12/19

Giner exigeix a Ribó que marque un termini per a acabar amb els barracons del Sant Ángel de la Guarda

Giner exigeix a Ribó que marque un termini per a acabar amb els barracons del Sant Ángel de la Guarda - (foto 1)
  • El portaveu de Cs censura que és “el tercer curs” que els alumnes del Sant Ángel estudien en barracons i critica “la falta de manteniment amb la qual l'Ajuntament castiga als col·legis”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit hui a l'alcalde de València, Joan Ribó, que marque un termini per a acabar amb els barracons del col·legi Sant Ángel de la Guarda, en l'avinguda Gaspar Aguilar de València.

El portaveu de Cs, ha censurat davant els mitjans de comunicació, que aquest és el tercer curs que els alumnes del Sant Ángel han d'estudiar en barracons. “El Sant Ángel és un clar exemple de projecte educatiu deixat de la mà de les institucions. Compromís i anteriorment el PP, porten 22 anys negant un col·legi nou al barri de la Raiosa”, ha censurat el portaveu de Cs.

“Ribó sempre ens contesta que l'administració és lenta, però l'Ajuntament no està fent res per coordinar-se amb la conselleria per a escometre les actuacions necessàries”, ha criticat el portaveu taronja. “Un clar exemple és el Pla Edificant, la falta de manteniment dels col·legis públics a la ciutat, fa que les actuacions en manteniment al final s'hagen de convertir en noves inversions”, ha afegit.

Giner ha recordat que el seu grup va sol·licitar al setembre de 2017, en el ple municipal, que s'agilitaren els tràmits del Sant Ángel de la Guarda. A més posteriorment Ciutadans va exigir que les instal·lacions provisionals reuniren totes les condicions de seguretat per als alumnes.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha recordat que Ribó aquest curs ha negat el xec escolar a 3500 famílies. “Els pares necessiten compatibilitzar la vida professional amb la familiar, escolaritzen als fills des d'un punt de vista acadèmic, però també assistencial, per això continuem insistint en un xec escolar universal que incloga el mes de juliol”, ha dit.

ocultar
Giner exigeix a Ribó que marque un termini per a acabar amb els barracons del Sant Ángel de la Guarda
Pujar