26 de setembre de 2020 26/9/20

Giner exigeix a Ribó que "deixe de llavar la cara amb diners públics valencians als condemnats del procés"

Giner exigeix a Ribó que "deixe de llavar la cara amb diners públics valencians als condemnats del procés" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs recorda que les concentracions en contra de la sentència Suprem estan convocades per entitats “encebades artificialment per Ribó amb mig milió d'euros d'impostos dels valencians”

El portaveu de Cs a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit a l'Alcalde de València, Joan Ribó, que “deixe de llavar la cara, amb diners públics valencians, als condemnats del procés”. Giner ha fet aquestes declaracions després de conéixer-se que aquesta vesprada se celebrarà una manifestació en contra de la sentència emesa pel Tribunal Suprem en la Plaça de l'Ajuntament de València.

“Li dic a Ribó que ningú està per damunt de la llei en España i que deixe, d'una vegada, de subvencionar a entitats vinculades amb persones que hui ja tenen una sentència ferma del Tribunal Suprem”, ha declarat Giner.

El portaveu de Cs ha recordat que “Ribó, i els seus socis socialistes han unflat de subvencions i contractes públics, per valor de quasi mig milió d'euros, a entitats com Acció Cultural, el diari El Temps o la Institució Ignasi Vilallonga”. “Ribó ha actuat sabent que estava contribuint a blanquejar la imatge dels qui porten anys donant suport al projecte secessionista a Cataluña”, ha censurat.

“Exigim el cessament immediat de lliurament de diners de tots els valencians a associacions que han posat en perill la democràcies espanyola. Les concentracions d'aquesta vesprada estan convocades per entitats encebades artificialment amb diners de tots els valencians”, ha censurat el portaveu taronja. “Ribó ha de deixar d'alimentar a l'hidra de l'independentisme immediatament”, ha dit.

Pujar