elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Giner exigeix a Ribó conéixer el pla de prevenció contra el botelló i les festes il·legals per al cap de setmana

Giner exigeix a Ribó conéixer el pla de prevenció contra el botelló i les festes il·legals per al cap de setmana
  • El portaveu de Cs insta l'alcalde a parlar amb Ximo Puig per a compensar al sector de Cerimònies i Celebracions

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit a l'alcalde, Joan Ribó, que done a conéixer el pla de prevenció contra el botelló i les festes il·legals que el Consistori durà a terme aquest cap de setmana, unes declaracions realitzades abans de la reunió que Ribó mantindrà amb la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, aquest migdia, trobada en el qual Giner espera que s'aborden aquesta qüestió.

Sobre aquest assumpte, Giner ha censurat la “demonització” que des de les institucions s'està fent dels autònoms i pimes del sector de l'hostaleria i de l'oci nocturn. “Ribó ha de defensar i protegir els autònoms i pimes de València. Hem perdut un temps molt valuós traient pit de les bones dades de la pandèmia i ara una ens veiem atropellats per les circumstàncies”, ha dit.

“La manera de gestionar del govern municipal i el govern autonòmic deixa molt a desitjar, a més han comunicat les noves mesures a última hora, alguna cosa que no fa més que crear inseguretat i incertesa”, ha declarat Giner, qui ha animat a l'alcalde a preguntar-se “què farà una parella que ja tenia planejada les noces per a aquest dissabte a la nit”.

Pujar