24 de setembre de 2020 24/9/20

Giner: ‘La execució del pressupost municipal ha caigut més d'un 17% respecte al primer trimestre de 2017’

Giner: ‘La execució del pressupost municipal ha caigut més d'un 17% respecte al primer trimestre de 2017’ - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València ha denunciat hui que “la execució del pressupost municipal ha caigut més d'un 17% respecte al primer trimestre de 2017”.

  “El passat any, el percentatge d'execució aconseguia els 9 milions, un 14,66% sobre el total dels crèdits disponibles mentrestant, enguany, està en 8,4 milions, el 12,13%”, ha explicat el portaveu de Ciutadans.

  “Si ens remuntem a l'exercici 2016 el descens comparatiu encara és més acusat, l'import executat fins a març era de més de 20 milions d'euros, el 26,5%”, ha detallat Fernando Giner. En esta línia, el portaveu de Ciutadans ha criticat que “la falta de gestió de Ribó està repercutint en la qualitat de vida dels valencians que paguen els seus impostos”.

  Giner ha recordat que esta setmana el seu grup municipal va denunciar les contínues modificacions de crèdit del tripartit sobre el pressupost de l'Ajuntament, la qual cosa demostra la seua falta de planificació i compromís amb la ciutat. “Ribó ha modificat el seu propi pressupost dos vegades en només tres mesos. Estos canvis en els pressupostos posen de manifest que Ribó no té clar què vol fer amb els diners dels impostos i provoca una ralentització dels processos administratius que suposen que l'execució de les inversions es retarde encara més”, ha dit.

  “A la no gestió se suma la falta de projecte de Ribó per a la ciutat de Valencia”, conclòs el portaveu de Cs.

   

   

   

  Pujar