22 de gener de 2020 22/1/20

Giner denuncia que Ribó només ha executat el 0,6% de les obres de clavegueram i col·lectors des de l'inici de legislatura

Giner denuncia que Ribó només ha executat el 0,6% de les obres de clavegueram i col·lectors des de l'inici de legislatura - (foto 1)
  • El portaveu de Cs censura que el grau d'execució del total de les inversions del pressupost municipal se situen per davall del 23%, a data de 31 d'agost

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que l'alcalde de València, Joan Ribó, només ha executat, des de principi de legislatura, el 0,6% de les obres de clavegueram i col·lectors de la ciutat de València. “Ribó només ha gastat 20.000 euros dels 3.669.000 euros de la partida destinada a renovació de clavegueram”, ha criticat Giner. “Aquesta xifra sembla més aviat una broma pesada si tenim en compte la ‘crisi de l'aigua’ que pateix la ciutat de València”, ha afegit.

“Ribó ha deixat de costat aquesta legislatura, encara més, la gestió de l'aigua. El clavegueram i els col·lectors de la ciutat estan abandonats”, ha incidit Giner.

Sobre aquest assumpte, el portaveu taronja ha censurat a més que “respecte a les partides de ‘Ampliació de Xarxa de Distribució’, l'ajuntament compta amb quatre partides pressupostàries amb un pressupost total d'1.563.013,55 de les quals s'han executat 0 euros”.

Aquestes partides pressupostàries de 1,5 milions tenen obres concretes als carrers: Sorni, Ciutat de Mula, Dels Gremis, Lola Laos, l'Uruguai, Ferrers, Vinatea, Zeluan, Truja i Rico, Verge Salut, Verge Lluch, Verge.Agres-Verge Salut, Dr. Oloriz, G. Canària, Bronchales, Eduardo Boscá, Jacinto Labaila, Perp. L. *Peixo, J. Benlliure, Luis Despuig, Av. Gavines i Parraco Muñoz.

D'altra banda, Giner ha denunciat que el grau d'execució del total de les inversions del pressupost municipal per a 2019 se situa per davall del 23%. “Amb Ribó la ciutat viu en una contínua paràlisi. Els veïns no veuen repercutits els seus impostos en inversions i la degradació és cada dia més acusada”, ha conclòs.

ocultar
Giner denuncia que Ribó només ha executat el 0,6% de les obres de clavegueram i col·lectors des de l'inici de legislatura
Pujar