18 de novembre de 2019 18/11/19

Giner: “Si el cunyat de Ribó i el germà de Puig estan qüestionats, els ‘cosins’ som els valencians”

Giner: “Si el cunyat de Ribó i el germà de Puig estan qüestionats, els ‘cosins’ som els valencians” - (foto 1)
  • El portaveu de Cs censura la “aixecada de camisa” de Compromís i el PSOE i anuncia que el seu grup exigirà en el ple el cessament de secretari assessor, del gerent i de la directora de l'àrea de gestió d'EMT

“Si el cunyat de Ribó i el germà de Puig estan qüestionats, els ‘cosins’ som els valencians”, ha censurado el portaveu de Cs a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, després de ser preguntat durant la concentració en contra del projecte de la CV-500, este matí en la Plaça de l'Ajuntament, per les informacions que han revelat que el secretari-assessor de la EMT és soci del cunyat de l'Alcalde de València, Joan Ribó. 

Sobre aquest assumpte, Giner ha anunciat que el seu grup exigirà en el Ple de l'Ajuntament de València, que se celebrarà el pròxim dia 14 de novembre, el cessament del secretari assessor de l'EMT, a més del cessament del gerent de l'entitat i de la directora de l'àrea de gestió. “Des que es va anunciar pel frau, i a mesura que es van coneixent cada dia més detalls, queda clar que la capacitat dels òrgans directius de l'empresa per a gestionar l'EMT és ja absolutament insostenible. El mateix ocorre amb la situació del secretari-assessor com a prestador de serveis per a la pròpia EMT”, ha criticat Giner.

“Ja està bé que ens prenguen el pèl. Hem de cessar a Grezzi però qui està darrere i presa les decisions és el senyor Ribó”, ha explicat Giner.

Sobre la moció que Cs portarà dijous que ve al ple municipal, Giner ha afegit que el seu grup també reiterarà la seua petició d'intervindre la gestió económico-financera d'EMT, a través dels òrgans propis de l'Ajuntament. “L'EMT ha d'acabar la seua deriva de gestió. Els habilitats nacionals de l'Ajuntament de València han de prendre les regnes”, ha conclòs.

ocultar
Giner: “Si el cunyat de Ribó i el germà de Puig estan qüestionats, els ‘cosins’ som els valencians”
Pujar