4 d’abril de 2020 4/4/20

Giner critica que Ribó té una postura “irresponsable” per mantindre a Fuset en la Regidoria de Festes

Giner critica que Ribó té una postura “irresponsable” per mantindre a Fuset en la Regidoria de Festes - (foto 1)
  • El portaveu de Ciutadans exigeix que Fuset no siga “el representant polític en les Falles de 2020”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha qualificat de “irresponsable”, per part de l'alcalde Joan Ribó, el mantindre a Pere Fuset com a regidor de Festes, després de conéixer que el ‘Cas Fuset’ es complica cada dia més, ja que la Fiscalia ha sol·licitat que s'investigue a l'edil per prevaricació.

“Està molt bé que l'alcalde faça costat al seu equip, però defensar l'indefensable pot tindre conseqüències molt negatives per a la ciutat de València. Els interessos partidistes i temes personals han de deixar-se de costat quan ocupes un càrrec públic i dirigeixes una ciutat”, ha apuntat Giner, qui ha exigit a Ribó que Fuset “no siga el representant polític de les Falles de 2020”.

“La justícia determinarà si finalment Fuset és innocent o culpable de la lamentable defunció d'una persona, al juny de 2017, però mentre transcórrega el judici, València i les seues Falles, que són Patrimoni de la UNESCO, a més de totes les seues festes, no poden celebrar-se amb Fuset de regidor de Festes”, ha manifestat el portaveu de Cs.

 

Pujar