18 de novembre de 2019 18/11/19

Giner critica que PSPV i Compromís “s'inventen renyines per a tapar comissions d'investigació”

Giner critica que PSPV i Compromís “s'inventen renyines per a tapar comissions d'investigació” - (foto 1)
  • El portaveu de Cs lamenta que el PSPV “només intenta distanciar-se de Compromís, com en la investigació de l'EMT, pensat en les eleccions del 10N”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha criticat que Compromís i el PSPV “s'inventen renyines per a tapar les comissions d'investigació”. Giner ha censurat els “xous de tots dos partits que paralitzen la gestió de València, quan l'objectiu de les comissions de l'EMT i la que pretenia en Les Corts esclarir la participació del President Ximo Puig en empreses mediàtiques, és en benefici de la societat valenciana”.

“El PSPV a l'Ajuntament de València ha tingut moltes oportunitats per a demanar el cessament del regidor Giuseppe Grezzi i no ho ha fet. Cal no oblidar que han donat suport amb el seu vot totes les actuacions de mobilitat disparatas de Grezzi, que durant quatre anys ha dut a terme un pla de mobilitat que fa la vida impossible als valencians”, ha dit Giner.

El portaveu de Cs ha censurat que el govern municipal i l'autonòmic estan paralitzant València amb la vista posada en les eleccions del 10 de novembre per “mers interessos electorals”. “Compromís i PSPV porten quatre anys tapant-se les vergonyes de la seua mala gestió”, ha sentenciat.

“El PSPV i Compromís tenen un vincle molt fort basat en el repartiment de butaques i poder”, ha criticat Giner, qui ha lamentat que tots dos partits “comparteixen la mateixa idea desastrosa de cap a on ha d'anar la societat valenciana i només rinyen quan arriben eleccions”.

 

ocultar
Giner critica que PSPV i Compromís “s'inventen renyines per a tapar comissions d'investigació”
Pujar