1 d’octubre de 2020 1/10/20

Giner: "Compromís està jugant a confondre els valencians"

Giner: "Compromís està jugant a confondre els valencians" - (foto 1)

  "Compromís està jugant a confondre els valencians", ha declarat el portaveu autonòmic de Ciutadans, Fernando Giner, el qual ha destacat que "volen usar el dia dels Corts de forma partidista per a fer política i confrontar".

  "Compromis intenta confondre els ciutadans mesclant una reunió nacionalista, convocada per Morera, en l'entorn institucional de Les Corts, com és la del 25 d'abril a les 11 hores, amb una situació d'infrafinançament i dèficit d'inversions", ha explicat el portaveu de Cs. Giner ha declarat: "Ciutadans no recolzarà esta reunió dimarts que ve, però sí que assistirà a l'acte institucional previst en l'agenda de Les Corts a les 12.00 del matí".

  "La infrafinançament i les inversions s'han de resoldre en el Congrés dels diputats per mitjà d'esmenes", ha declarat Fernando Giner. "Compromís té els diputats suficients per a fer valdre les seues propostes econòmiques", ha afegit.

  "Des de Ciutadans continuarem treballant per a aconseguir més qualitat de vida per als valencians però des de la responsabilitat i la lleialtat. Les Corts han de servir per a fer-li la vida fàcil als valencians, no per a enfrontar-nos", ha afirmat Giner.

  Per a concloure, el portaveu de Ciutadans ha recordat que el dia de la Comunitat Valenciana és el 9 d'Octubre.

  Pujar