1 de desembre de 2020 1/12/20

Giner coincidix amb els veïns: “La ciutat està embossada i bruta”

Giner coincidix amb els veïns: “La ciutat està embossada i bruta” - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha coincidit hui amb les crítiques que la Federació d'Associacions de Veïns de València ha manifestat contra l'alcalde de València, Joan Ribó. "Els veïns tenen raó. La ciutat està embossada i bruta. Cal recuperar el carrer Colom. Hui es tarda un 20% més de temps en els desplaçaments en vehicle i per això hem demanat una rebaixa en l'impost de tracció mecánica", ha dit Giner.

  Respecte a la falta de neteja, Giner ha dit: "La ciutat està bruta. València ol malament. A més, Ribó s'ha equivocat i ha presentat uns pressupostos inferiors per a neteja i ja li hem demanat que els incremente". A més, Giner ha demanat a Ribó transparència. "Volem saber el que es gasta Ribó en neteja en cada barri perquè els veïns tinguen informació sobre el servici que es presta", ha afegit el portaveu de Cs.

  En relació a l'EMT, Giner ha sigut rotund. "No funciona. Les freqüències d'espera són més altes cada vegada. De vegades, tarden fins a 20 minuts en hora punta. Per això, hem demanat que es fixe el màxim de freqüència en 10 minuts i que s'amplie el servici de l'EMT a les 24 hores durant els caps de setmana. A més, volem que pels matins, quan els pares portaran als fills al col·legi, tinguen gratuïtat en l'ús de l'EMT".

  El portaveu de Cs ha fet estes declaracions després de visitar Expojove. "Un any més, l'alcalde no ha estat en Expojove. Ribó és un alcalde a temps parcial i ens pareix que un esdeveniment tan important com este, havia d'haver estat present el dia de la inauguració", ha comentat el portaveu de Cs.

  "És una prova evident que Cultura Festiva no s'ha parla amb Joventut en una fira com Expojove. Produïx tristesa comprovar com este tripartit treballa per departaments estancs", ha lamentat Giner.

  Per a concloure, el portaveu de Cs ha dit que "després del que veu els últims anys, seria oportú que Fuset ens ensenyara els comptes d'Expojove amb transparència per a anticipar-se a les sospites que puga haver-hi. Demanem que es faça el que va dir Ribó el dia que va ser anomenat alcalde, que existisquen parets de vidre. De moment, és un Ajuntament opac".

  Pujar