3 de desembre de 2020 3/12/20

Giner censura que Ribó castiga deu barris de la ciutat que no reben inversions des de gener de 2019

Giner censura que Ribó castiga deu barris de la ciutat que no reben inversions des de gener de 2019 - (foto 1)
  • El portaveu de Cs critica que barris com El Pilar, Jaume Roig o Ciutat Universitària no han rebut ni un euro del Consistori des de fa quasi dos anys

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha acusat l'equip de govern de castigar deu barris de la ciutat que no reben inversions des de gener de 2019.

El líder de la formació taronja ha afirmat que “des de gener de 2019, a setembre de 2020, no s'ha invertit ni un euro en 10 barris, com són El Pilar, Tendetes, El Calvari, Sant Antoni, Jaume Roig, Ciutat Universitària, En Corts, Ciutat Jardí, L´Amistat, i en poble de Mauella” .

A més, el portaveu de Cs ha alertat que “hi ha moltes altres zones de la ciutat en les quals en aquest any 2020 tampoc s'ha invertit, segons les dades de les inversions territorializadas”. Es tracta del Pilar, Pla del Remei, La Petxina, Tendetes, El Calvari, Trinitat, Sant Antoni, Jaume Roig, Ciutat Universitària, La Llum, San Isidro, La Raiosa, Hort de Senabre, En Corts, Camí Fons, L'Illa, Ciutat Jardin, La Amistat, La Carrasca i als pobles de Mauella, Beniferri i Forn de Alcedo.

D'altra banda, Giner ha criticat que l'equip de govern “unfle les inversions en el Cabanyal, atribuint al barri obres en el Grau i Beteró i ha instat, de nou, a corregir les dades.

“Els responsables de l'equip de govern assignen al barri del Cabanyal-Canyamelar una inversió territorialitzada de 5,3 milions d'euros, quan la realitat és molt diferent, perquè només són 3,1 milions euros”, ha detallat Giner, qui ha puntualitzat que en les inversions del Cabanyal s'han inclòs les obres dels Embulls 2, 4 i 5 de la Marina que es troben en el barri del Grau. Això són 2,2 milions d'euros que han de sumar-se al Grau, on indiquen que només han invertit 134.795 quan en realitat són 2,3 milions d'euros i segueixen sense territorializar el carril bici del Grau de l'avinguda del Port”. “També inclouen la inversió del rastre feta en el barri Beteró”, ha conclòs.

Pujar