28 de febrer de 2020 28/2/20

Gastrònoma evoluciona i passa ser Mediterrãnea Gastrõnoma, la fira gastronòmica del Mediterrani

Gastrònoma evoluciona i passa ser Mediterrãnea Gastrõnoma, la fira gastronòmica del Mediterrani - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gastrònoma evoluciona i passa ser Mediterrãnea Gastrõnoma, la fira gastronòmica del Mediterrani - (foto 2)

  En 2020, Gastrònoma es transforma i passa a ser Mediterrãnea *Gastrõnoma, la fira gastronòmica del Mediterrani. L'objectiu és clar: donar valor al territori i, sobretot, englobar sota un mateix paraigua tots els valors de la gastronomia del Mediterrani.

  Mediterrãnea Gastrõnoma és cuina, és producte i productor. És horta, mar i muntanya. És avantguarda, però també tradició. És vi, oli, pa i dolç. En definitiva, és gastronomia.

  L'evolució de Gastrònoma es produeix de manera natural en un moment d'or per al sector, que compta amb una gastronomia vibrant, una generació única de cuiners i cuineres, un ecosistema culinari extraordinari, un sector professional puixant i una manera d'entendre i viure la vida i la gastronomia pròpia.

  “Enguany s'ha demostrat que aquesta és la fira més important del Mediterrani. Havíem de reflectir-ho, aprofitar tot el que ens dóna i evolucionar”, va assegurar durant l'acte Carlos Mataix, president del certamen. “És una forma visibilitzar la nostra terra i els nostres professionals, no sols cuiners, sinó també als hostalers, als artesans, als agricultors, als productors…”, va afegir.

  Per part seua, Cuchita Lluch, presidenta executiva, va assenyalar que al Mediterrani “comptem amb un territori envejable, uns professionals únics i un producte de primera qualitat que cal posar en valor. Tenim el millor mercat del món”.

  L'agència digital Llop, liderada per Jesús Terrés, ha sigut l'encarregada de treballar la transformació de Gastrònoma. Durant la presentació, Terrés va explicar les diferents aplicacions de la marca i la línia que es va seguir en la imatge de Mediterrãnea Gastrõnoma. “És el moment de vendre sense complexos el nostre ecosistema gastronòmic, amb un clar relat per a transmetre els seus valors al món”, ha sentenciat.

  Mediterrãnea Gastrõnoma compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, les diputacions d'Alacant, Castelló i València. A més, està organitzada per Fira València, amb el suport de les principals associacions sectorials.

  Pujar