21 de setembre de 2020 21/9/20

Games&Symphonies amplia el seu programa amb conferències de quatre compositors internacionals

    La trobada Games&Symphonies prevista per al proper 15 d'octubre en el Palau de la Música de València, es presenta com una oportunitat per mostrar el resultat artístic de sumar el talent del sector digital i la música mitjançant un concert en el qual s'interpretaran algunes de les millors bandes sonores de videojocs.

    L'organització ha decidit ampliar les activitats sobre l'esdeveniment, amb quatre conferències que se celebraran la vesprada d'abans del concert, i que seran impartides pels prestigiosos compositors de música per a videojocs Damián Sánchez, David García, GRYZOR87 i Mateo Pascual.

    Amb aquest ampliació, Las Naves completa el cap de setmana amb una programació dedicada a la música, a la creativitat i als videojocs, ja que simultàniament del divendres 14 al diumenge 16 d'octubre, la AEV realitza la VII Student Game Jam.

    Perquè totes les persones interessades puguen assistir a la trobada Games&Symphonies i a totes les activitats planejades, l'organització ha llançat una oferta especial vàlida fins al proper 5 d'octubre i fins a completar l'aforament.

    Pujar