1 d’octubre de 2020 1/10/20

La Fundació Esportiva Municipal signa amb els sindicats el conveni col·lectiu de la FDM

La Fundació Esportiva Municipal signa amb els sindicats el conveni col·lectiu de la FDM - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Fundació Esportiva Municipal signa amb els sindicats el conveni col·lectiu de la FDM - (foto 2)

  La regidora d'Esports, Maite Girau, s'ha reunit este matí amb els representants dels sindicats majoritaris en la Fundació Esportiva Municipal, Intersindical i UGT, per a dur a terme la signatura del conveni col·lectiu dels treballadors de la mateixa.

  L'acord arriba després de més de dos anys de negociacions entre sindicats i l'organisme autònom municipal, i com a novetats destacables inclou, per primera vegada, un pacte per a promoure la carrera professional i el desenvolupament d'un pla de formació propi dels treballadors de la Fundació Esportiva Municipal de València.

  Amb esta signatura s'ha produït un acostament de les condicions dels treballadors de la FDM, considerats personal laboral, a les condicions dels treballadors laborals de l'Ajuntament de la ciutat.

  "Ha sigut un treball ardu no exempt de dificultats. No obstant açò, el resultat final ha valgut la pena. És un bon acord laboral que, respectant les limitacions establides per la legislació vigent, aporta noves expectatives professionals per a tots els treballadors i les treballadores de la FDM, la qual cosa redundarà en una millor prestació del servici públic", ha exposat la regidora d'Esports, Maite Girau.

  La Fundació Esportiva Municipal és un organisme autònom dependent del consistori valencià que gestiona les competències del mateix en matèria d'esports.

   2 comentaris
  Isa.
  Isa.
  02/12/2017 08:12
  Vaya "acuerdo".

  Esta "negociación, y su resultado, es lo más vergonzoso que he visto en tiempo. En contra de la voluntad de los trabajadores, totalmente opaca para el resto, tanto que la plantilla aún no sabe lo que se ha firmado. Que vivan los progresistas que venían a dar trasparencia a la administración!

  Pujar