Castellano

Fran de Moixent gran campió Individual Sub-18 de Raspall de tecnificació

• El passat cap de setmana es va disputar la final de l'Individual Sub-18 de Raspall “Trofeu Fundación Trinidad Alfonso” en el trinquet del Genovés. El jugador de Moixent ha guanyat la lliga juvenil de tecnificació i el Campionat Individual sub-18 de raspal

MÉS FOTOS
Fran de Moixent gran campió Individual Sub-18 de Raspall de tecnificació - (foto 2)

El XIV Individual Sub-18 de raspall “Trofeu Fundación Trinidad Alfonso” va concloure el passat cap de setmana en el trinquet del Genovés, on es va jugar el tercer i Quart lloc de la competició, i la Gran Final. En l'enfrontament pel tercer lloc, es van enfrontar Joan Llopis del CPV El Genovés i Josep Chesa del CPV Ondara, aquesta partida va ser un gran duel, entre aquests dos joves jugadors que es van buidar per a aconseguir el tercer lloc. En els primers jocs de la partida, el jove de la Marina Alta semblava que podia tombar el joc des de el rest, ja que va arribar a tindre per dos vegades “Val” per a poder trencar el traure, no va anar així i el jugador de La Costera va acabar remuntant en tots dos i tancant els jocs al seu favor. A partir d'ací, els dos jugadors guanyaven els jocs des del “dau”, que van fer finalment guanyar la partida al jugador local per només un joc de diferència, és a dir 25 a 20.

A continuació, era el torn per al plat fort de la vesprada, la Gran Final. En aquesta, s'enfrontaven Rosen del CPV El Genovés que tenia la sort de jugar en el trinquet on s'ha format, contra Fran del CPV Moixent que no li deixaria les coses fàcils al jugador local. La partida va començar amb el jugador de Moixent al dau, que el primer joc l'aconseguia de manera còmoda gràcies al seu potent traure i que el seu oponent encara estava un poc gelat, 10 a 5. El segon joc, va ser molt semblant al primer, i el jugador del Genovés posava la igualada en el marcador, iguals a 10. A partir del tercer joc, els dos jugadors van començar a defendre més els quinces, fent que en el dau patiren més per a guanyar el seu joc, tots dos jugadors acaben aconseguint els jocs traient, fins a arribar a iguals a 20. En aquest últim joc, Rosen aconseguia guanyar els dos primers quinces des de el rest, 30 net, que semblava que podia tombar aquest últim joc i acabar traure per a posar la iguala a 30 en el marcador, i més tard tancar la victòria remuntant aquest últim joc que li proclamava Campió Individual de Raspall Sub-18, “Trofeu Fundación Trinidad Alfonso”. En el lliurament de trofeus van estar presents Laura Bacete, regidora d'esports de Moixent, Ricardo Sales, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana i Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana.

Resultats de les finals del XIV Individual Sub-18 *raspall, “Trofeu Fundación Trinidad Alfonso”,  trinquet del Genovés:

- Final pel tercer lloc: Joan Llopis CPV El Genovés - 25 – 20 - Josep Chesa CPV Ondara

- Final Absoluta: Rosen CPV El Genovés - 20 – 25 - Fran CPV Moixent