9 de març de 2021 9/3/21

Font de Sant Lluís, Marxalenes i Malilla obrin els seus centres esportius en agost

  La Piscina Font de Sant Lluís i el Poliesportiu Malilla tornen a obrir a partir del 16 d'agost per a oferir els seus servicis el que reste d'estiu als veïns i les veïnes de València. Per la seua banda, el Poliesportiu de Marxalenes reprèn el seu funcionament a partir del 22 d'agost.

  Estos centres s'uneixen així a la iniciativa que ha fomentat l'Ajuntament de València des de la Fundació Esportiva Municipal per a combatre enguany el sedentarisme a la ciutat. Una nova proposta que busca fomentar l'activitat física també durant l'estiu i permet als valencians i les valencianes mantindre les seues rutines esportives.

  La regidora d'Esports, Maite Girau, ha recordat que "més de vint-i-tres instal·lacions obriran durant este estiu. Hem incorporat a eixa obertura més instal·lacions públiques que tancaven durant l'època estival amb l'objectiu de donar el millor servici públic i que els veïns i les veïnes que es queden a la ciutat puguen gaudir d'activitat esportiva".

  Al mateix temps, els centres esportius de la Fundació Esportiva Municipal tancats durant l'estiu i que reprenen la seua activitat a partir del 28 d'agost són Pavelló Benicalap, Velòdrom Lluís Puig, Pavelló Cabanyal-Canyamelar, Pavelló de Fontsanta i Poliesportiu Benimàmet. Per contra, la piscina coberta del Poliesportiu Natzaret tancarà des del 15 d'agost.

  Per a més informació es pot consultar la pàgina web de la Fundació Esportiva Municipal: www.fdmvalencia.es

  Pujar