29 de setembre de 2020 29/9/20

Les flors omplin a l'Hospital La Fe de València a homenatge al personal sanitari

Les flors omplin a l'Hospital La Fe de València a homenatge al personal sanitari - (foto 1)
  • Han entregat flors i plantes i una carta d'agraïment

MÉS FOTOS
Les flors omplin a l'Hospital La Fe de València a homenatge al personal sanitari - (foto 2)
Les flors omplin a l'Hospital La Fe de València a homenatge al personal sanitari - (foto 3)
Les flors omplin a l'Hospital La Fe de València a homenatge al personal sanitari - (foto 4)

Aquest dimecres dia 3 de juny l'Associació de Venedors de Mercaflor ha volgut rendir un homenatge al personal sanitari de la Fe. Es tracta de l'hospital veí i les instal·lacions del qual es veuen des del centre agroalimentari. Mercaflor, que ha romàs tancat durant les primeres fases del confinament, torna a obrir les seues portes i la seua primera acció ha sigut aquest sentit homenatge.

En una carta dirigida al personal sanitari mostren el seu afecte cap a l'hospital veí així com el reconeixement a la seua labor destacant que “cada nit véiem com les vostres llums no s'apagaven i això ens donava esperança, tranquil·litat, perquè sabíem que vetlàveu els nostres somnis".

Abans de la crisi sanitària les flors i les plantes sempre han format part del dia a dia de l'hospital i ara davant la complicada situació no volen que siga menys. “Cada majorista de flor i planta ha aportat amb tot el seu afecte gènere per a agrair una labor de compromís i lliurament” ha afirmat Paco Romero, president de l'Associació de Venedors de Mercaflor:

També han entregat a l'hospital La Fe una làmina emmarcada que expressa l'agraïment de les persones que formen l'Associació.

Pujar