18 de setembre de 2020 18/9/20

El festival de les Arts tanca la seua cinquena edició amb matrícula d'honor

El festival de les Arts tanca la seua cinquena edició amb matrícula d'honor - (foto 1)
  • L'impacte econòmic supera els 19 milions d'euros a València i ja s'ha anunciat la data per a la pròxima edició

Galeria de fotos
València - Festival de Les Arts
València - Festival de Les Arts
MÉS FOTOS
El festival de les Arts tanca la seua cinquena edició amb matrícula d'honor - (foto 2)
El festival de les Arts tanca la seua cinquena edició amb matrícula d'honor - (foto 3)
El festival de les Arts tanca la seua cinquena edició amb matrícula d'honor - (foto 4)
El festival de les Arts tanca la seua cinquena edició amb matrícula d'honor - (foto 5)
El festival de les Arts tanca la seua cinquena edició amb matrícula d'honor - (foto 6)
El festival de les Arts tanca la seua cinquena edició amb matrícula d'honor - (foto 7)

El Festival de les Arts ha tancat la seua cinquena edició amb magnificència: ubicació única, música majúscula i clima que acompanya han sigut els responsables que més de 42.000 persones hagen vibrat aquest cap de setmana a València al ritme dels millors temes del panorama musical actual.

Una forta aposta per convertir-se en el festival que inaugure la temporada estival -fita que pot presumir d'haver aconseguit- així com un dels referents del panorama nacional. Ho podíem sospitar des de fa tres mesos, quan ja es van esgotar tots els abonaments per a aquesta cinquena edició i ho hem comprovat definitivament aquest cap de setmana.

A la Ciutat de les Arts i les Ciències s'han pujat a l'escenari artistes com Fangoria, Dorian, Rozalén, Second, Sofia Ellar o Vetusta Morla. El divendres ja es va tancar amb magnificència amb Fangoria, que ens va fer saltar amb clàssics com ‘No m'importa’ o ‘Drames i Comèdies’ així com temes més actuals com a ‘Espectacular’ o ‘Geometria *polisentimental’.

El dissabte arrancava amb Carmen Boza i Zahara, que aconseguien congregar a milers d'assistents en les primeres hores. Vetusta Morla va ser la metxa que va prendre a tots els assistents que van continuar saltant amb Elyella DJs i temazos com ‘Violins’ o ‘Tot el que importa’. El fermall d'or el va posar Dorian, que van tancar el festival amb magnificència.

Des de l'organització qualifiquen de reeixida aquesta cinquena edició i posen data ja per a la pròxima: els dies 5 i 6 de juny de 2020. Les entrades eixiran a la venda dimarts que ve 8 d'octubre.

Pujar