26 de setembre de 2020 26/9/20

Fase Final en l'Autonòmic de Frontó Parelles

Fase Final en l'Autonòmic de Frontó Parelles - (foto 1)

  El Trofeu Diputació de València - Campionat Autonòmic de Frontó Parelles ja coneix la seua fase final pràcticament al complet.

  En la màxima categoria ja s'intuïa des de fa unes setmanes els encreuaments de fase final, que s'han confirmat en la passada jornada. En la primera categoria, l'equip de Massalfassar accedirà a la final de manera directa. L'equip format per Alejandro de Paterna i Roberto de Beniparrell han completat una lligueta molt bona i ja obtenen la condició de finalistes.

  D'altra banda, el segon classificat, i el tercer, es dir, CPV Quart de Poblet i l'Ajuntament de Cheste, s'hauran de guanyar l'altra plaça de finalista en una eliminatòria a doble partida. Primer jugaran al Barón de Cheste, el cap de setmana del 22 de juny, mentre que la tornada es reserva per a la següent setmana, es dir, per al cap de setmana del 29 de juny. L'equip que es queda fora en esta fase serà el de Museros.

  En la segona categoria, composada per dos grups, els emparellaments han quedat conformats d'aquesta manera:
  - CPV Almussafes B - Universitat d'Alacant A
  - CPV Quart de Poblet B - CPV Almenara
  De la mateixa manera que en primera, aquesta eliminatòria es disputarà els caps de setmana del 22 i 29 de juny.

  La tercera categoria tenia el passat cap de setmana les partides d'anada de la ronda de quarts final, en les que aconseguien la victòria de forma contundent els equips visitants, donant un pas de gegant de cara a la classificació per a les semifinals. Éstes formacions són les de Moixent A, Almussafes C i Quart de Poblet D.

  Pel que fa a les categories d'entre setmana, la primera disputa ja la tornada de quarts, alfara del Patriarca serà semifinalista i Beniparrell que el té pràcticament fet. Els altres dos semifinalistes eixirà de les eliminatòries entre Massalfassar B i Almussafes i la que enfronta a Meliana i Vinalesa B, que estan disputant una ronda molt igualada.

  La segona d'entre setmana encara disputarà esta setmana la úiltima jornada de la fase regular, que donarà els encreuaments definitius de semifinals. En la tercera d'entre setmana, durant estos dies es disputarà la tornada de quarts de final.

   

  Pujar