5 de desembre de 2020 5/12/20

Les Falles tornen a l'Ajuntament de València amb la vista posada al març 2021

Les Falles tornen a l'Ajuntament de València amb la vista posada al març 2021 - (foto 1)
  • El saló de cristall ha acollit en la vesprada del divendres l'assaig del gran acte que tindrà lloc demà dissabte, la imposició de bandes

Galeria de fotos
Assaig Imposició de Bandes Falleres Majors València
Assaig Imposició de Bandes Falleres Majors València
MÉS FOTOS
Les Falles tornen a l'Ajuntament de València amb la vista posada al març 2021 - (foto 2)
Les Falles tornen a l'Ajuntament de València amb la vista posada al març 2021 - (foto 3)
Les Falles tornen a l'Ajuntament de València amb la vista posada al març 2021 - (foto 4)
Les Falles tornen a l'Ajuntament de València amb la vista posada al març 2021 - (foto 5)
Les Falles tornen a l'Ajuntament de València amb la vista posada al març 2021 - (foto 6)

Les falles 2020 van passar a la història. Malgrat el poc que es van poder gaudir, l'esperit de les festes *josefinas no ha decaigut en cap moment. Tampoc el de les seues màximes representants, els qui amb un somriure d'orella a orella repeteixen en el càrrec amb la il·lusió de poder exercir de Falleres Majors de València amb tot el que això comporta.

Enguany, no hi haurà elecció en la Fontenta de Sant Luís i per tant tampoc sorpresa ni tot el que arriba després. Carla García i Consuelo Llobell, al costat de les seues respectives Corts d'Honor, repeteixen en el càrrec disposades a reivindicar la figura de les Falles fins i tot en els moments tan complicats que s'estan vivint.

El calendari ja ha començat a córrer i les falles 2021 carreguen piles. Ho han fet aquest divendres amb l'assaig del qual serà el gran acte de l'inici del curs faller: la imposició de bandes. Totes les falleres s'han reunit en el saló de cristall de l'Ajuntament de València per a tornar a prendre el pols als actes oficials.

L'acte, expliquen des de Junta Central Fallera, pretén ser l'alé necessari per a tornar a activar tota la xarxa associativa que conforma el món faller, respectant, com no podia ser d'una altra manera, tots els protocols i mesures de seguretat.

Les 26 rebran una nova banda però la joia que lluiran en ella i que els va ser imposada en l'exaltació del passat mes de gener serà la mateixa, ja que simbolitza que per sempre seran Falleres Majors de València i Corts d'Honor de l'exercici corresponent.

La celebració oficial de la Imposició de Bandes tindrà lloc demà dissabte a la vesprada.

Pujar